Knäreds Kyckling

Information

Knäreds Kyckling är ett företag som grundades 1958 av Irma och Göte Karlsson men som startade företaget Knäreds Fjäderfäprodukter. 1974 övertogs företaget av sönerna Lars- Göran, Conny och Anders och bytte samtidigt namn till Knäreds Kyckling AB. Sedan dess har företaget moderniserats och utvidgats, Knäreds Kyckling är fortfarande i familjens ägo, och drivs nu av tredje generationens Karlsson.

Gårdar

Knäreds Kyckling bedriver sin uppfödning på två egna gårdar och en arrendegård i utkanten av Knäred. Alla gårdar ligger inom bekvämt avstånd från slakteriet, vilket gör att kycklingarna kan transporteras från stallet till slakteriet inom 10 minuter. Varje år föder Knäreds Kyckling upp runt 1,35 miljoner kycklingar, fördelat på 6-7insättningar per år i sina tre anläggningar. Det är viktigt för företaget att föda upp kycklingar på ett sätt som är skonsamt för djuren och samtidigt ger hög kvalitet på köttet. Genom att ha egna gårdar kan företaget kontrollera och säkerställa högsta möjliga standard för djurhälsa och produktkvalitet.

Produkter

Knäred Kycklings produktsortiment inkluderar färska kycklingfiléer, kycklinglår, kycklingklubbor, kycklingvingar, kycklingbröst och många andra kycklingprodukter. Deras kycklingprodukter är mycket uppskattade för sin höga kvalitet och goda naturliga smak. En viktig faktor för Knäreds Kyckling är att deras kycklingar är helt naturliga och inte behandlas med något tillsatt vatten eller saltlake. Detta är en viktig faktor för kunder som vill ha högkvalitativt kött utan onödiga tillsatser. Knäreds Kyckling garanterar en naturlig produkt av hög kvalitet.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.