Wallenbergare Lamm
![](https://cdn.prod.website-files.com/644803384b5518733a46e152/646df28e92c240b01b101172_Lammwallenbergare.webp)
![ÅkeP loggotyp](https://cdn.prod.website-files.com/6446ebcb971b2c4a7d18749c/6447d0b645c4699e3d9a9d80_Logo-Footer.png)
Lamm
Innertemperatur -
Lamm
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
Portioner
500 g lammfärs, kyld
2 dl grädde, kyld
4 äggulor, kylda
salt och peppar
1 dl ströbröd
6 msk skirat smör
2 msk hackade örter
smör till stekning
Till servering:
Potatispuré
Gröna ärtor
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Lägg färsen i en bunke och rör i ägg och grädde med en slev. Smaka av med salt och svartpeppar. Forma 8 biffar, vänd dem i skorpmjöl och stek dem i smöret. Smaksätt det skirade smöret med örter.Servera biffarna tillsammans med skirat smör, ärtor och puré.