Åkes pulled pork
![](https://cdn.prod.website-files.com/644803384b5518733a46e152/64a6b45551b920761ffdfda6_pulled_pork.jpg)
![ÅkeP loggotyp](https://cdn.prod.website-files.com/6446ebcb971b2c4a7d18749c/6447d0b645c4699e3d9a9d80_Logo-Footer.png)
Vildsvin
Innertemperatur -
Vildsvin
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
8
Portioner
1,5 kg vildsvinskarré
2 st gula lökar
1 flaska Sweet Baby Ray’s Original BBQ Sauce
flingsalt och svartpeppar
Till servering:
Salladsgrönsaker
Tomatsalsa
Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce
Philadelphiaost
Bröd, t ex pita, hamburgerbröd eller minibaguetter
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Skala och skär löken i klyftor. Krydda köttet med flingsalt och svartpeppar. Lägg det i en lergryta eller i en gryta med lock som tål ugnsvärme. Lägg på löken och ringla över en flaska BBQ-sås. Ställ in grytan i ugnen i ca. 6 timmar, 110° tills köttet är riktigt mört. Tag upp köttet, dra isär det med gafflar och blanda det med lite av stekskyn. Servera köttet tillsammans med grönsaker och såser i bröd.