Majskyckling "Cajun style"

Dela recept
Kyckling
Innertemperatur -
Kyckling
Röd
Rekommenderas ej
°C
Medium
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
 Portioner

4 st majskycklingbröst med skinn

3 msk Tony Cacher’s cajun kryddmix

3 msk vetemjöl

3 dl ris, långkornigt

300g hackade grönsaker, t ex paprika, blekselleri och majs

1 st gul lök, finhackad

0,5g saffran

6 dl kycklingfond sambal oelek

Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner

Blanda cajunkrydda och mjöl.Panera kycklingen (ej skinnsidan) och låt vila en stund. Sautera lök och saffran i en kastrull, tillsätt riset och låt det bli glansigt. Slå på buljongen och koka riset klart. Stek grönsakerna och tillsätt ris och sambal oelek, smaka av med vitlök samt salt & peppar. Stek kycklingen knaprig och servera med riset och en god cajunsås typ Tigersås.

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.