Vild cheeseburgare
![](https://cdn.prod.website-files.com/644803384b5518733a46e152/64a6afab1758611bc15c3bce_hamburgare.jpg)
![ÅkeP loggotyp](https://cdn.prod.website-files.com/6446ebcb971b2c4a7d18749c/6447d0b645c4699e3d9a9d80_Logo-Footer.png)
Hjort
Innertemperatur -
Hjort
Röd
Rekommenderas ej
52
°C
Medium
57
°C
Rekommenderas ej
Välstekt
65
°C
Rekommenderas ej
Rek. ungstemp
110
°C
Rekommenderas ej
Ingredienser
4
Portioner
500g hjortfärs
1 st ägg
2 msk rostad/friterad lök
4 skivor ost
4 st mini ciabatta
salladsgrönsaker
Sweet Baby Ray’s BBQ-sås, välj Din favorit
Tillagning
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Text instruktioner
Blanda färs med lök, ägg och några matskedar BBQ-sås, smaka av med salt och vitpeppar. Forma fyra jämna hamburgare, pensla ytan med olja och grilla på medelvarm grill. När burgarna är klara så rosta brödet hastigt och montera sedan – bröd, sås, ost, grönsaker och burgare!