Lamm

Säsong 

Näringsvärde Per 100g

Protein: 
17.1 - 19.8
 g
Kolhydrater: 
0
 g
Fett: 
5.9 - 17.1
 g
Energi: 
133 - 221
 Kcal  
555 - 923
 Kj

Lamm

Lamm lever naturligt, eftersom de till största delen tillbringar sitt liv utomhus och äter av det som växer på marken såsom klöver, gräs och örter. Dräktighetstiden är fem månader och en tacka får vanligtvis mellan ett och fyra lamm. Den svenska lammproduktionen är inte tillräcklig för att fylla efterfrågan därför importeras en hel del.

Lamm

- Sortiment

Lammbog
Ingredienser
Lammbog benfri
Ingredienser
Lammstek marinerad
Ingredienser
Lammstek rökt
Ingredienser
Lammkoteltter
Ingredienser
Lammstek med ben
Ingredienser
Lammfiol rökt
Ingredienser
Lammrostbiff
Ingredienser
Lamminnanlår
Ingredienser
Lamminnerfile
Ingredienser
Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.